Nevensponsors

 • Home
 • /
 • Nevensponsors

Nevensponsors

TOYOTA - Toyota Motor Corporation behoort tot de top drie van grootste autofabrikant ter wereld. De eerste Toyota in Europa werd in 1963 in Denemarken geÔmporteerd. In 1964 volgde Nederland. Toyota is blijven groeien in Europa's ver doorontwikkelde en complexe markt en in 2000 leverde het bedrijf de 10 miljoenste auto af. In 2006 werden voor het eerst meer dan ťťn miljoen Toyota's verkocht. Toyota blijft zijn Europese activiteiten verder ontwikkelen. Het zal zijn aanbod verder versterken met auto's die zijn ontworpen om aan de verwachtingen van de Europese automobilist te voldoen. Hiervoor zal Toyota waar nodig samenwerkingsverbanden aangaan. Een voorbeeld van een dergelijke samenwerking is die met BMW uit 2013, voor de ontwikkeling van brandstofcelsystemen, lithium-air-batterijen, lichtgewicht technologie en sportauto's.

 

OVERSTIM.S - Als team zijn we verheugd op de steun van OVERSTIM.s te kunnen rekenen om onze positie als top team te behouden en te blijven groeien. De beslissing om samen te werken met OVERSTIM.s werd genomen omwille van de kwaliteit van de producten die zowel de renners als de medisch staf van het team wist te overtuigen. Het uitgebreide gamma van OVERSTIM.s dat alle noden van een renner invult (zowel voor, tijdens als na de inspanning) en het veelvoud aan smaken was eveneens een belangrijk element in de keuze voor OVERSTIM.s dewelke werd gemaakt in nauw overleg met de teamarts.

 

STAHL WILLE - Stahlwille is al meer dan 150 jaar een van de toonaangevende fabrikanten van professionele handgereedschappen met fabricage uitsluitend in Duitsland. Van sleutelgereedschap tot opbergsystemen, van doppensets tot momentsleutels.voor iedere toepassing het juiste gereedschap van topkwaliteit. En voor een topteam dat maximaal wil presteren is Stahlwille bij uitstek de juiste partner.

 

D-SIGN STUDIO - Uw product/dienst is wie u bent, het is als het ware de identiteit van uw bedrijf. Het zou zonde zijn moest uw site die lijn niet volgen en diezelfde uitstraling niet hebben. Wij zorgen daarom voor webdesign op maat van wie u bent en wat u doet.

Een site die naadloos aansluit bij uw bestaande logo en huisstijl en een uniform geheel biedt zodat klanten ook in de digitale wereld direct dat vertrouwde gevoel hebben en weten wat ze mogen en kunnen verwachten.

 

LAZER - De helmen van Lazer zijn het resultaat van 90 jaren ervaring, passie en toewijding. Lazer Helmets zoekt altijd naar het perfecte evenwicht tussen design, comfort, veiligheid en technologie. Dankzij die aanpak behoort Lazer Helmets tot een van de meest innovatieve helmproducenten in de wereld.

 

FEEDBACKSPORTS - Sinds 2004 heeft Feedback Sports als missie het creŽren van producten die zowel renners als mecaniciens ondersteunen. De veelzijdige - en awardwinnende - was- en werkprofielen, opslagproducten en rollensystemen zijn een plezier om mee te werken.

 

HERZOG - Met de Sportcompressiekousen van Herzog Medical sport je fijner en loop je soepeler. De kousen bevorderen het herstel na inspanning en verkleinen de kans op blessures. Doordat het onderbeen op zes verschillende punten wordt opgemeten is een perfecte pasvorm van de kousen gegarandeerd. Met een afnemend drukverloop vanaf enkel tot knie worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en presteer je beter.

 

MORGAN BLUE - Morgan Blue kwam midden jaren negentig in de fietsindustrie met kettingolie, kettingreiniger en montagevet. Door de groeiende samenwerking met verschillende teams werden er steeds nieuwe producten ontwikkeld om het gamma te vervolledigen. In 2005 werd beslist om naast de fietsproducten ook massageproducten voor de renner te ontwikkelen. Morgan Blue maakt 23 jaar na haar ontstaan producten voor de fiets en de fietser van hoge kwaliteit en verdeelt de producten wereldwijd naar meer dan 45 landen, van ScandinaviŽ tot AustraliŽ en van Japan tot Zuid-Afrika. Voor de fiets zijn er reinigingsmiddelen, smeermiddelen, montagevetten, beschermingsproducten en accessoires. Voor de fietser massage-oliŽn, recuperatie- en beschermingsmiddelen.

 

ECHIQUIER - Een samenspel van sfeer en culinaire proeverijen. Dat is de trendy 'Bistro L'Echiquier' in een notendop. Bij elke seizoenwissel pakt chef Sven Van Haver uit met een nieuwe kaart waar liefhebbers van dagverse streekproducten en van tijdloze klassiekers hun hart kunnen ophalen.

 

AQUARIUS - Met zijn nieuwe, natuurlijke formule is Aquarius niet alleen de ideale dorstlesser gedurende en na het sporten, maar ook tijdens de dagdagelijkse activiteiten. De renners houden van Aquarius.

 

ARTILLA - Snel kwalitatief drukwerk nodig? Dan kunt u rekenen op de 40 jaar ervaring van Drukkerij Artilla, uw gespecialiseerde drukker in Tremelo voor al uw offset- en digitaal drukwerk. Onze speerpunten? Topkwaliteit en razendsnelle leveringstijden.

 

LANDAL - Het grootste aanbod bungalows en appartementen midden in de natuur met uitgebreide faciliteiten. Geniet van een heerlijk verblijf bij Landal GreenParks.

 

VIN UNIQUE - Vin Unique onderscheidt zich door zijn expertise op wijngebied, een breed assortiment, de passie van vinoloog Michael Gemmeke en zijn team van wijnadviseurs, een oprechte interesse in de wensen van de klant en een uitstekende service. Wij hebben een breed assortiment van unieke kwaliteitswijnen voor elke gelegenheid, van heerlijke wijnen voor dagelijks gebruik tot aan topwijnen voor die ene speciale gebeurtenis! Alle wijnen worden door ons persoonlijk geselecteerd bij de wijnboer, waarbij wij vooral letten op kwaliteit, typiciteit en natuurlijk op een realistische prijs. Deze onderscheidende wijnen worden door Vin Unique exclusief op de Nederlandse en Belgische markt gebracht. Vandaar de naam Vin Unique.

 

PRINCESS TRAVELLER - Princess Sportsgear & Traveller bestaat sinds 2011 en is onder leiding van Tim en Florentine Ouborg uitgegroeid tot een succesvolle, internationale onderneming die in tientallen landen bekendheid geniet. Het bedrijf levert een breed assortiment sport- en reisartikelen en werkt met een uniek bedrijfsconcept, waarbij betaalbare luxe, kwaliteit, betrouwbaarheid, bijzondere marketing en productinnovatie hoog in het vaandel staan.

 

Fox - ...

 

GripGrab - ...

 

Onze partners.

 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image